Ο Βασίλης Οικονόμου επισκέφτηκε το Γ.Ν.Α. "Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ" ​ | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ο Βασίλης Οικονόμου επισκέφτηκε το Γ.Ν.Α. "Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ" ​

Ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Επικρατείας, Βασίλης Οικονόμου, με αφορμή την επίσκεψη στο Γεν.Νοσοκομείο «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« H υγεία βρίσκεται στο επίκεντρο του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ. Ακούμε τα προβλήματα των εργαζομένων στο χώρο της υγείας και βλέπουμε από κοντά τις όποιες δυσλειτουργίες, προκειμένου να δώσουμε συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες λύσεις. Μετά την περιφέρεια, ερχόμαστε στην Αττική ξεκινώντας από το ΓΝΑ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», το οποίο ο τομέας Υγείας της ΝΔ, επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής 20/10/2017 με επικεφαλής του κλιμακίου τον Βουλευτή Επικρατείας και Τομεάρχη Υγείας Βασίλη Οικονόμου.
Και σε αυτή την επίσκεψη δυστυχώς επιβεβαιώσαμε τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δομές της δημόσιας υγείας της χώρας, τις οποίες επιδεικτικά παραμελεί η σημερινή ηγεσία του υπουργείου Υγείας..
Υπολειτουργία των νοσοκομείων, υποχρηματοδότησή τους και υποστελέχωσή τους οδηγούν το Δημόσιο Σύστημα Υγείας σε ασφυξία.
Σε κάθε περίπτωση αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο στο ιατρικό όσο και στο νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά κάτω από αντίξοες συνθήκες, έτσι ώστε να κρατηθεί όρθιο.
Η ΝΔ μακριά από "κάλπικες” υποσχέσεις, τα αποτελέσματα των οποίων "πληρώνει" ακριβά η χώρα προετοιμάζει με προσεχτικές κινήσεις ένα νέο πλαίσιο λειτουργίας των νοσοκομείων, έχοντας πάντα στον πυρήνα των επιλογών της το κοινωνικό κράτος.»

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων