«Όλη η Ελλάδα σε πέντε γραμμές» στις Μελωδκές Πλατείες του Δήμου Αγ. Παρασκευής | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

«Όλη η Ελλάδα σε πέντε γραμμές» στις Μελωδκές Πλατείες του Δήμου Αγ. Παρασκευής

Η πρώτη σειράς Συναυλιών της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αγίας Παρασκευής με τίτλο «Μελωδικές Πλατείες» και υπότιτλο «Όλη η Ελλάδα σε πέντε γραμμές» θα λάβει χώρα το Σάββατο 16/9, στις 8:00μμ, στο Ανοικτό Θέατρο του Δήμου Αγίας Παρασκευής, στο Πάρκο «Σταύρος Κώτσης» πρ. Στρατόπεδο «Σπυρούδη» (Σπάρτης 1-Αγ. Παρασκευή).
Το πρώτο μέρος της συναυλίας περιλαμβάνει έντεχνα νοσταλγικά τραγούδια ενώ το δεύτερο είναι αφιερωμένο στο Γιώργο Ζαμπέτα. Καλλιτεχνική επιμέλεια και διεύθυνση ορχήστρας Ξενοφώντας Τζανίνης.
Η προγραμματισμένη για την ίδια μέρα , στο πλαίσιο του 10ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, παράσταση «Το Σώσε» από τη Θεατρική Ομάδα του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας ματαιώνεται λόγω προβλήματος υγείας βασικού συντελεστή της.
ΑΠΕ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων