Η Apple παρουσίασε τα νέα iPhone 8, 8 Plus και iPhone X | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Η Apple παρουσίασε τα νέα iPhone 8, 8 Plus και iPhone X

Τα νέα iPhone 8 και 8 Plus παρουσίασε σήμερα η Apple Inc. σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο "Steve Jobs Theater" στα νέα κεντρικά γραφεία του τεχνολογικού κολοσσού.
Οι συσκευές έρχονται με νέο σχέδιο αλουμινίου και γυαλιού σε τρία χρώματα, με την εταιρεία να σημειώνει ότι τα νέα iPhones είναι κατασκευασμένα με το πιο ανθεκτικό γυαλί που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε smartphone. Θα είναι διαθέσιμα με ασημί, γκρι και χρυσό τελείωμα. Οι συσκευές είναι ανθεκτικές στη σκόνη και το νερό.
Το iPhone 8 θα έχει 64GB και 256GB και θα ξεκινά από τα 699 δολ. Το iPhone 8 Plus θα έχει 64GB και 256GB και θα ξεκινά από τα 799 δολ.
Οι οθόνες είναι στις 4,7 και 5,5 ίντσες αντίστοιχα στο iPhone 8 και iPhone 8 Plus.
Οι νέες συσκευές έχουν νέο επεξεργαστή A11 Bionic με την Apple να υποστηρίζει ότι είναι ο πιο ισχυρός που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε ένα smartphone

Το iPhone X
Παράλληλα, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δέκα ετών από την κυκλοφορία του πρώτου iPhone, η εταιρεία παρουσίασε το iPhone X, "το μέλλον των smartphone", όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
Το σχέδιο είναι από γυαλί, με οθόνη 5,8 ιντσών και το τσιπ A11 Bionic. Η συσκευή προσφέρει έναν καινοτόμο τρόπο ξεκλειδώματος, πιστοποίησης και πληρωμών χρησιμοποιώντας τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου.
Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι οι προπαραγγελίες για το iPhone X θα ξεκινήσουν την Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου σε περισσότερες από 55 χώρες και περιοχές και στα καταστήματα από τις 3 Νοεμβρίου.
Το iPhone X θα είναι διαθέσιμο σε ασημί και γκρι στα 64GB και 256GB με τιμή έναρξης τα 999 δολ.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων