Απώλεια 3.500 ευρώ τον χρόνο, προκάλεσε η κρίση στο μέσο οικογενειακό εισόδημα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Απώλεια 3.500 ευρώ τον χρόνο, προκάλεσε η κρίση στο μέσο οικογενειακό εισόδημα

"Ψαλίδι" 21%, ποσοστό το οποίο μεταφράζεται σε απώλεια 3.500 ευρώ τον χρόνο, προκάλεσε η κρίση στο μέσο οικογενειακό εισόδημα, τουλάχιστον με βάση τα στοιχεία που αποτυπώνονται στις φορολογικές δηλώσεις 6,2 εκατ. νοικοκυριών.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Καθημερινής της Κυριακής", το μέσο νοικοκυριό στην Ελλάδα εμφανίζεται πλέον να τα βγάζει πέρα με 13.254 ευρώ σε ετήσια βάση ή περίπου 1.104 ευρώ τον μήνα, συμπεριλαμβανομένων φυσικά και των φόρων.
Το 2012, το αντίστοιχο ποσό ήταν 16.752 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι η μέση οικογένεια καλείται πλέον να τα βγάλει πέρα με 291 ευρώ λιγότερα ανά μήνα, τη στιγμή μάλιστα που τα φορολογικά βάρη -με τη γιγάντωση των έμμεσων φόρων, την προσθήκη του ΕΝΦΙΑ αλλά και την αύξηση του φόρου εισοδήματος- έχουν πολλαπλασιαστεί.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων