Νεφρολογική Μονάδα ΠΓΝ Αττικόν | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Νεφρολογική Μονάδα ΠΓΝ Αττικόν

Η Διοίκηση του ΠΓΝ Αττικόν, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της 2ης βάρδιας στη Νεφρολογική Μονάδα της Β’ Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής.

Στόχος της ενέργειας αυτής, είναι η αύξηση του αριθμού των αιμοκαθαρόμενων ασθενών με τη μόνιμη ένταξη και την ενδεδειγμένη αντιμετώπιση τους στο Νοσοκομείο μας.
Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια ήταν η Διοίκηση της 2ης ΥΠΕ που δείχνοντας τον οφειλόμενο σεβασμό στις ανάγκες της ευαίσθητης αυτής κατηγορίας ασθενών, ενίσχυσε το Νοσοκομείο με Νοσηλευτικό προσωπικό.

Απώτερος σκοπός μας είναι, η μείωση του αριθμού των ανασφάλιστων αιμοκαθαρόμενων ασθενών, οι οποίοι είναι αναγκασμένοι να επισκέπτονται το εκάστοτε εφημερεύον Νοσοκομείο για την απαραίτητη συνεδρία αιμοκάθαρσης, με αποτέλεσμα τη μη ολοκληρωμένη και αποσπασματική ιατροφαρμακευτική τους φροντίδα.


 Ο  Διοικητής  

Κωνσταντίνος Δραγώνας


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων