Π. Πολάκης: Από αύριο θα λειτουργούν κανονικά τα χειρουργεία Ζακύνθου | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Π. Πολάκης: Από αύριο θα λειτουργούν κανονικά τα χειρουργεία Ζακύνθου

Τρεις ώρες περίπου κράτησε η σύσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, με την διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου και το επιστημονικό προσωπικό του ιδρύματος.
Η σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συσκέψεων του νοσοκομείου Ζακύνθου, ήταν κλεισμένων των θυρών, παρόλα αυτά όμως δεν ήταν λίγες οι φορές που οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ του κ. Πολάκη και γιατρών του νοσοκομείου.
 
Ο κ. Πολάκης, κατά την έξοδο του, από την σύσκεψη, επεσήμανε ότι «το νοσοκομείο Ζακύνθου είναι ένα πραγματικό κόσμημα, είναι ένα σύγχρονο νοσοκομείο με πολλές υποδομές, με επάρκεια ιατρικού προσωπικού και ότι ελλείψεις υπάρχουν από το υπόλοιπο προσωπικό θα τις καλύψουμε». Ακολούθως ο αναπληρώτης υπουργός Υγείας τόνισε ότι «εμείς ως κυβέρνηση κάναμε στο νοσοκομείο Ζακύνθου αυτά που κάναμε και στην υπόλοιπη Ελλάδα, αυξήσαμε τον προϋπολογισμό του περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ από το γενικό λογιστήριο του κράτους και φέτος πήρε και 750.000 χιλιάδες ευρώ από την χρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ».
 
«Όσο αφορά το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με το θλιβερό περιστατικό που έγινε τέλη Νοεμβρίου και όλη την διαδικασία που έγινε μετά έχω να πω επίσημα σε συνεννόηση με την επιστημονική επιτροπή και της διοίκηση του νοσοκομείου ότι ολοκληρώθηκαν όλοι οι έλεγχοι ασφαλείας για να μπορέσει να γίνει ασφαλής επανεκκίνηση της λειτουργίας των χειρουργείων.
ΑΠΕ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων