Καινοτόμες ιδέες από μαθητές γυμνασίων και λυκείων | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Καινοτόμες ιδέες από μαθητές γυμνασίων και λυκείων

Νεανικός ενθουσιασμός, μεράκι, δουλειά και κυρίως καινοτόμα προϊόντα και πρωτοποριακές επιχειρηματικές ιδέες που σκέφτηκαν και δημιούργησαν μαθητές γυμνασίων και λυκείων γέμισε από νωρίς το πρωί γνωστό εμπορικό κέντρο στα βόρεια προάστια της Αθήνας.
Στο πλαίσιο της 11ης Μαθητικής Εμπορικής Έκθεσης Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας «Trade Fair 2017», του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece, περισσότεροι από 500 μαθητές και μαθήτριες από 52 σχολεία της Στερεάς Ελλάδας, της Πελοποννήσου, της Κρήτης και των νησιών του Αιγαίου, παρουσίασαν τη δουλειά τους στην μοναδική Εμπορική Έκθεση Μαθητικής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας που διοργανώνεται στην Ελλάδα.
Τα παιδιά, 15 έως 18 χρόνων, από Γενικά Λύκεια, ΕΠΑΛ, Γυμνάσια, Εσπερινά, Σχολεία Ειδικής Αγωγής, Πρότυπα Πειραματικά, Μουσικά, δημόσια και ιδιωτικά σχολεία, δημιούργησαν τις δικές τους μαθητικές επιχειρήσεις, στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση», του μη-κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού ΣEN/JA Greece.
Τα κέρδη από τις πωλήσεις των προϊόντων και των υπηρεσιών που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς και κοινωφελείς σκοπούς. Μάλιστα μέρος των κερδών θα διατεθούν σε όχι και τόσο δημοφιλείς ΜΚΟ, ώστε να βοηθηθούν και οι λιγότερο γνωστές που όμως κάνουν έργο, είτε για το περιβάλλον, είτε για τις ευπαθείς ομάδες.
ΑΠΕ ΜΠΕ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων