Για την λειτουργία των χειρουργείων του Γ.Ν.Ζακύνθου | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Για την λειτουργία των χειρουργείων του Γ.Ν.Ζακύνθου


Με απόφαση  του αναπληρωτή Υπουργού κ. Παύλου Πολάκη , κλιμάκιο επιστημονικού προσωπικού από το Νοσοκομείο "ΑΤΤΙΚΟ", μετέβη στο Γ.Ν.Ζακύνθου, με κύριο σκοπό να βοηθήσει  στην επαναλειτουργία των χειρουργείων όσο αφορά στην επιστημονική και πρακτική έκφανση αυτής.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης , το επίπεδο επικοινωνίας του κλιμακίου με το προσωπικό του νοσοκομείου υπήρξε πολύ καλό, όπως επίσης και το επίπεδο συνεργασίας. Διαπιστώθηκε η υψηλή κατάρτιση του προσωπικού και η τήρηση της ορθής πρακτικής που εφαρμόζεται στις προβλεπόμενες διαδικασίες.
Όσον αφορά στους διενεργούμενους ελέγχους ,οι οποίοι διεξήχθησαν , σύμφωνα με τις προτάσεις του προέδρου της επιτροπής διενέργειας ελέγχων, αυτοί έχουν ολοκληρωθεί και ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός του νοσοκομείου έχει πιστοποιηθεί από τους κατασκευαστές παρουσία των μηχανικών του Δημοσίου.
Θα πρέπει να τονισθεί , ότι ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός δεν παρουσίασε απόκλιση από τα τηρούμενα πρωτόκολλα λειτουργίας , δεδομένου και των συντηρήσεων που είχαν λάβει χώρα κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ετών. Ως εκ τούτου, η υπόθεση για προβλήματα του υπάρχοντος εξοπλισμού δεν συνάδει με την πραγματικότητα.
Περαιτέρω η λειτουργία τόσο των έκτακτων όσο και των τακτικών χειρουργείων, έγκειται στην τυπική επιβεβαίωση της υλοποίησης των προτάσεων που ετέθησαν, από  την επιτροπή διενέργειας ελέγχων.
Τέλος το Δ.Σ. του Νοσοκομείου θα ήθελε να ευχαριστήσει τόσο το Υπ. Υγείας όσο και τη Διοίκηση του Νοσοκομείου ¨ΑΤΤΙΚΟ" και ιδιαίτερα το επιστημονικό προσωπικό αυτού για την άμεση ανταπόκριση  και την άψογη συνεργασία του.


Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Κ. ΤΣΑΡΙΔΟΥ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων