Ο Π.Ι.Σ. στα Παιδικά Χωριά SOS | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ο Π.Ι.Σ. στα Παιδικά Χωριά SOS



Τη στήριξή τους στα παιδιά που φιλοξενούνται στα Παιδικά Χωριά SOS εξέφρασε ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, κλιμάκιο του οποίου, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Π.Ι.Σ. κ. Μιχαήλ Βλασταράκο, επισκέφθηκε  το Σάββατο 14 Ιανουαρίου τις εγκαταστάσεις του Χωριού στη Βάρη.
Ο κ. Βλασταράκος επισκέπτεται κάθε χρόνο επί μία 12ετία τα Παιδικά Χωριά SOS, τόσο ως Πρόεδρος του Π.Ι.Σ. όσο και με τις προηγούμενες ιδιότητές του, εκπροσωπώντας πάντα τον ιατρικό κόσμο.
Οι εκπρόσωποι του Π.Ι.Σ. αντήλλαξαν ευχές με της διοίκηση του Χωριού και με τα παιδιά. Παρέδωσαν χρηματική δωρεά για την κάλυψη αναγκών του Ιδρύματος και των παιδιών, μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Π.Ι.Σ., καθώς και πολλά δώρα. Στα παιδιά έδωσαν την υπόσχεση ότι θα είναι πάντα δίπλα τους σε ό,τι χρειάζονται και τους ευχήθηκαν να έχουν πρόοδο στη ζωή τους.
Παράλληλα, συζήτησαν με τους εκπροσώπους της διοίκησης για τις ανάγκες των παιδιών αλλά και τις δράσεις που προγραμματίζονται μέσα στο χρόνο.
Η διοίκηση ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του Π.Ι.Σ. για την πολύχρονη προσφορά του ιατρικού κόσμου στα Παιδικά Χωριά SOS.


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων