Αποζημίωση 200.000 ευρώ ζητά από τον Πολάκη η ΠΟΕΔΗΝ | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Αποζημίωση 200.000 ευρώ ζητά από τον Πολάκη η ΠΟΕΔΗΝ

Μηνυτήρια αναφορά και αγωγή αποζημίωσης για δυσφήμιση, κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, κατέθεσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της "ζητούμε την επιδίκαση 200.000 ευρώ (100.000€ για την ΠΟΕΔΗΝ και 100.000€ για τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ) για τον οχετό ύβρεων που ανάρτησε στο facebook" ο κ. Πολάκης.
Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, το σύνολο του ποσού που θα επιδικαστεί θα καταβληθεί στα δημόσια νοσοκομεία για αγορά υγειονομικού υλικού και την συντήρηση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.
Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι η εκδίκαση της αγωγής ορίστηκε για την Πέμπτη 23.02.2017 στην αίθουσα 3 του Πρωτοδικείου Αθηνών.
Όπως υποστηρίζει η ΠΟΕΔΗΝ "είναι ντροπή για τη χώρα μας να έχουμε υπουργό Υγείας τον κο Πολάκη, ο οποίος αντιμετωπίζει με παροιμιώδη αναλγησία το πόνο και την αγωνία των ασθενών. Δυστυχώς συνεχίζουν να πεθαίνουν ασθενείς που θα μπορούσαν να ζήσουν, εξαιτίας της διάλυσης των δημοσίων νοσοκομείων".

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων