ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Γ. Ν. ΘΡΙΑΣΙΟ | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Γ. Ν. ΘΡΙΑΣΙΟ

Απαντώντας σε δημοσιεύματα σχετικά με τη λειτουργία του Αναισθησιολογικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας «ΘΡΙΑΣΙΟ», θέλουμε να σας γνωρίσουμε τα ακόλουθα:

1.-  Σύμφωνα με τη με αριθμ.39376/9-9-16 Απόφαση της Διοίκησης της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, χορηγήθηκε στο Νοσοκομείο μας ένα καινούργιο αναισθησιολογικό μηχάνημα, το οποίο ήδη εγκαταστάθηκε στο Χειρουργείο και διασφαλίζει την επαρκή και ασφαλή λειτουργία του Αναισθησιολογικού Τμήματος, σύμφωνα και με το με αριθμ.22028/φ419/1-9-16 Πρακτικό συνεδρίασης της Επιτροπής Χειρουργείου.

2.-  Ευρίσκεται σε διαδικασία περαίωσης δωρεά της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, μέσω της οποίας θα εγκατασταθούν επιπλέον δυο (2) καινούργια αναισθησιολογικά μηχανήματα μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

3.- Η 2η Υγειονομική Περιφέρεια πρόκειται να επιχορηγήσει το Γ.Ν.Ε. «ΘΡΙΑΣΙΟ» με επιπλέον ποσόν, για την πλήρη αντικατάσταση του υπάρχοντος εξοπλισμού του Αναισθησιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου.

   Σε κάθε περίπτωση, προβλήματα που άπτονται της παλαιότητας του εξοπλισμού μας, αντιμετωπίζονται σε αγαστή συνεργασία με τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια, διασφαλίζοντας στο έπακρο την ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργία μας, ξεπερνώντας δυσλειτουργίες και παρακάμπτοντας προβλήματα που ενίοτε ανακύπτουν.


                                                                        ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΕ΄΄ΘΡΙΑΣΙΟ΄΄    
                                                                                   O ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ  


                                                                        ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΡΟΥΤΗΣ     

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων