ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2014 | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2014

«ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ
ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2014»

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε υποστηρίζει τους Γιατρούς του Κόσμου, παραχωρώντας περίπτερο κατά την διάρκεια της 79ης  Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος που θα διατεθεί στην Οργάνωση μας από την ΔΕΗ θα φιλοξενήσει τέσσερα ιατρεία, παθολογικό-καρδιολογικό, παιδιατρικό, γυναικολογικό και γενικό ιατρείο όπου εθελοντές ιατροί θα παρέχουν προληπτικό έλεγχο και πρωτοβάθμια κλινική εξέταση σε επισκέπτες της έκθεσης, με συμβουλευτικό χαρακτήρα δίνονται έμφαση στις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες. Παράλληλα, θα λειτουργεί παιδότοπος με σκοπό την δημιουργική απασχόληση ανηλίκων τέκνων.
Δωρεάν εισιτήρια εισόδου θα διατεθούν από την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου με την χορηγία της HELEXPO και της ΔΕΗ σε ανέργους, απόρους και ανασφάλιστους στα γραφεία της Οργάνωσης μας στην Θεσσαλονίκη, επί της Πτολεμαίων 29Α.
Με μεγάλη τιμή και χαρά μας, το περίπτερο της ΔΕΗ τον πρώτο κιόλας χρόνο λειτουργίας του διακρίθηκε από τον Πρόεδρο της HELEXPO ως το καλύτερο για την ΔΕΘ 2012, ξεχωρίζοντας για την αισθητική, τον σχεδιασμό του και τον σκοπό που εξυπηρετούσε. Ευελπιστούμε και την φετινή χρονιά η δράση μας αυτή να συμβάλλει ενδεικτικά ως αρωγή στους αναξιοπαθούντες και σε όσους αδυνατούν πλέον να έχουν πρόσβαση στο εθνικό σύστημα υγείας.
Το Ιατρείο Προληπτικού Ελέγχου στην ΔΕΘ των «Γιατρών του Κόσμου» θα λειτουργεί καθημερινά από 6 έως και 14 Σεπτεμβρίου, με ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή: 16:00π.μ – 22:00μ.μ, Σάββατο & Κυριακή: 10:00π.μ– 22:00μ.μ, πλησιέστερη είσοδος: Πύλη 2 (X.A.N.Θ.).
                                                                      
Με την υποστήριξη της  ΔΕΗ
 <ATT00112.gif>

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων