Πώς μετακινούμε ένα μωρό στη ζέστη; | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Πώς μετακινούμε ένα μωρό στη ζέστη;


Τώρα που κάνει πολλή ζέστη, καλό θα ήταν να μη βρίσκεστε μαζί με το μωρό σας εκτός σπιτιού μεταξύ 11.00π.μ. με 4.00μ.μ., όταν δηλαδή οι ακτίνες του ήλιου πέφτουν κάθετα στη γη και βλάπτουν περισσότερο το δέρμα.
Είναι καλύτερο να παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους τις πιο ζεστές ώρες της ημέρας και, αν χρειαστεί να βγείτε στον ήλιο, βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας νεράκι, καπέλο για το κεφαλάκι του και, αν το μετακινείτε με το καρότσι, φροντίστε να στρώσετε ένα βαμβακερό σεντονάκι και μετά να βάλετε το μωρό να καθίσει, ώστε να μη ζεσταίνεται.
Στο καροτσάκι, προτιμήστε να έχετε μία ομπρέλα για τον ήλιο, φυσικά ντύστε το μωρό με όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα και αν είναι μεγαλύτερο από έξι μηνών, βάλτε του και ένα καλό παιδικό αντιηλιακό, για να είναι απόλυτα προστατευμένο από τις υπεριώδεις ηλιακές ακτινοβολίες.
Πηγή
Iatrikanea.gr

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων