iGyno μια εφαρμογή για iphone και ipad χρήσιμη σε κάθε γυναίκα. (video) | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

iGyno μια εφαρμογή για iphone και ipad χρήσιμη σε κάθε γυναίκα. (video)

Επιμέλεια: Κική Τσεκούρα, medlabnews.gr
Το πρόγραμμα iGyno είναι μια εφαρμογή  χρήσιμη σε κάθε γυναίκα και θεωρείται από τις καλύτερες εφαρμογές της χρονιάς στην κατηγορία Health and Fitness. Eχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με τους γιατρούς από την Αμερικάνικη Ένωση Γυναικολόγων.

Το iGyno είναι ο εικονικός γυναικολόγος που μπορεί να βοηθήσει να διαχειριστείτε όλες τις πτυχές της γυναικείας υγείας και να σας διδάξει μεθόδους πρόληψης, ζωτικής σημασίας για τον έγκαιρο εντοπισμό όγκων.
Η εφαρμογή υποστηρίζεται από εντυπωσιακά γραφικά υψηλής ανάλυσης και από χρήσιμα φιλμάκια. Είναι πάρα πολύ εύχρηστο στις λειτουργίες του.

Ας δούμε όμως σε τι μπορεί να σας φανεί χρήσιμο:

1 Μπορεί να κάνει πρόβλεψη του εμμηνορροϊκού κύκλου, της ωορρηξίας, των γόνιμων ημέρων και των επικίνδυνων ημέρων για σύλληψη.
2. Διαχείριση προσωπικού εμμηνορροϊκού ημερολογίου, με την δυνατότητα εισαγωγής σημειώσεων και με την εισαγωγή συμπτωμάτων καθώς και διάθεσης.
3. Μπορεί με τα γραφήματα και τις προβλέψεις να βοηθήσει να προγραμματίσετε καλύτερα τις διακοπές σας ή άλλες εκδηλώσεις ανάλογα με την περίοδο σας.
4. Ένα βίντεο δείχνει πώς μπορεί να γίνει σωστά η αυτοεξέταση του μαστού. Πρόσθετες εικόνες βοηθούν στην παρακολούθηση των μεταβολών του μαστού που πρέπει να αναφερθούν στο γιατρό σας.
5. Κινούμενα γραφικά που δείχνουν σε ποιο στάδιο βρίσκεστε στον τρέχοντα κύκλο σας. Επίσης είναι σε θέση να παρακολουθούν την εξέλιξη του κύκλου σας, τη θερμοκρασία του σώματος, τα επίπεδα των ορμονών.
6. Μπορεί να κάνει backup,  να εκμεταλλευτεί το iCloud και να ενημερώνει καθημερινά και εύκολα.

Είναι συμβατή σε ipad και iphone καθώς και σε iOS5 και μπορείτε να την κατεβάσετε από το appstore για 0,79 Eυρώ.


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων